fredag 19 december 2014

kalas

Vilken strålande idé av Axel att komma på att vi kunde hyra skolans gymnastiksal och ha hans 10-års kalas där. Vi började dock kalaset med att ladda upp med pizza, chips och annat gott. Efteråt drog vi iväg till skolan för att spela innebandy. Kände mig som faster Fiffi i Alfons Åberg när jag nu som då fick säga "huvudsaken är att vi har roligt" när någon av pojkarna ibland klagade över att någons klubba var för högt uppe.
"Det här är nog det aktivaste kalaset jag varit på" utbrast en av pojkarna när han svettig satt på avbytarbänken och hämtade andan.
 Axels far och jag tyckte också att det var underhållande att följa med de energiska pojkarna som tog spelet på blodigt allvar, men det ska man väl göra i den åldern. Mao ett trevligt 10-års kalas med många energiska pojkar.
Tjocka släkten kan vara lugn, vi kommer inte att spela innebandy under morgondagens kalas så ni vågar nog komma till Kållby, välkommen!




2 kommentarer:

  1. Hade en nöjd kille som kom hem från kalaset. Passar ju utmärkt att vara i en gymnastik sal om man har aktiva killar 😊

    SvaraRadera